La responsable d'aquest departament és la Dp. Anna Tribó, Màster en Ciències Mèdiques aplicades a l'Activitat física i l'Esport, membre de AEPODE; Associació Espanyola de Podologia de l'esport i amb dilatada experiència entre el món de l'esport. Va realitzar pràctiques amb Prof Martín Rueda Sánchez. Va ser podòloga del Club Bàsquet Lleida, amb l'Equip Caprabo Lleida de la lliga ULEB Espanyola.

Actualment és col·laboradora esporàdica dels equips Unió Esportiva Lleida de futbol, i Handbol Lleida i podòloga oficial del club d'atletisme Km0 de Lleida, l’A. A. Xafatolls de Mollerussa i altres clubs d'atletisme. Ha realitzat col · laboracions com a docent a la Universitat de Lleida, INEF, i la Universitat de Barcelona, al Postgrau de Podologia Esportiva.

Col·labora també com a docent per la Universitat de Roma en el Màster Europeu de Podologia Esportiva

La podologia esportiva és per als nostres centres un pilar.

Estem especialitzats en exploració biomecànica, mitjançant plataformes de pressions d'última generació, i sobretot en tractament esportiu personalitzat que es basa no només en les plantilles esportives individualitzades i especialitzades per a cada esport, sinó a:

· Valoracions posturals
· Anàlisi del gest esportiu
· Pla d'entrenament adaptat
· Programes d'estiraments i recol·locació postural
· Consells bàsics per al calçat i la prevenció de lesions

Les plantilles esportives es dissenyen i confeccionen per a cada pacient, amb materials innovadors i sobretot responen a uns objectius previs que s'han de comprovar en les posteriors visites control, de seguiment, bàsiques per a un èxit global del tractament, i que permetran modificar els elements de la plantilla segons vagi adaptant o recuperant l'esportista durant el període d'acomodació.

Podologia Esportiva Especialitzada

Cal destacar que considerem els tractaments per a esportistes no només una solució per lesions, sobrecàrregues, tendinitis, ... sinó com una peça més del seu equipament per poder practicar d'una forma segura però sobretot efectiva el seu esport.

Creiem que una bona plantilla esportivapot millorar el rendiment d'alguns esportistes i sobretot protegir-los de possibles lesions. Per això aconsellem a tot esportista, professional o no, que es realitzi un estudi biomecànic i que si cal utilitzeu una plantilla esportiva personalitzada, acompanyada de tot un pla de seguiment, no únicament com a tractament de lesions sinó com personalització del calçat, per aconseguir màxima efectivitat de l'esforç, màxima eficiència. 

Obrim de dimarts a divendres de 17.00 h a 20.00 h
i els dissabtes de 10.00 h a 13.00 h i de 17.00 h a 20.00 h

Feetback Running 2.0

Patrocinador oficial

Amunt